Inschrijving jubileumeditie is geopend

25e Tweewielerwinkel-verkiezing van start

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar gaat zijn 25e jaar in! Heb jij een inspirerende winkel, ben je innovatief bezig en heb je een goed verhaal waar de branche garen bij spint? Schrijf je dan nú in voor deze jubileumeditie! Deelname aan de verkiezing levert je bedrijf gegarandeerd veel publiciteit, verrassende reacties, een plus in de omzet en natuurlijk eeuwige roem op.

De Tweewielerwinkel-verkiezing is niet de zoektocht naar de grootste winkel, de winkel met de duurste fietsen of die met de meeste toeters en bellen van Nederland en Vlaanderen. Absoluut niet. Het is de zoektocht naar de meest ondernemende winkel die de branche(genoten) inspireert en ons allen daarmee naar een hoger plan weet te brengen.

Wie volgt Jeroen Hoogeveen op?

Vorig jaar pakte Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda de hoofdprijs. Een winkel met de WOW-factor, een opvallende hoge servicegraad en goed ondernemerschap maakten dat Jeroen Hoogeveen zich na de finale op Vélovak een jaar lang Tweewielerwinkel van het Jaar mocht noemen. Hij plukt(e) er vervolgens (nog) dagelijks de vruchten van. Klanten weten zijn winkel nog beter te vinden, maar ook collega’s nemen er graag een kijkje.

Winnaar Hoogeveen

Jeroen Hoogeveen pakte met zijn team van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda de winst in de verkiezing van 2021. Verover jij met je winkel in 2022 de felbegeerde titel? Schrijf je nú in!

25e verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar

  • Voor alle fietsenwinkels in Nederland en Vlaanderen
  • Start inschrijving op dinsdag 3 mei 2022
  • Sluiting inschrijving op maandag 13 juni 2022
  • Finale op Vélovak in Gorinchem, maandag 19 september 2022
  • Inschrijven en meer info op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl
Logo ANWB

Hoofdpartner

Logo Juncker Bike Parts

Partner